2021 INNOVATION: CORAIL

Компанія Roche Bobois перша у світі створила меблі - нововведення, покликане змінити відносини як між споживачами та дизайном, так і між галуззю та її поширенням. Підстава столу CORAIL виготовлено з бетону, надрукованого на 3D-принтері, й повністю настроюється.

Як тільки «генетичний код», що містить характеристики бази, вводиться, гігантський принтер - диво технології - активується. При безперервному русі вгору форсунка з цифровим керуванням розподіляє стрічку з високоякісного бетону, яка твердне у процесі нашарування.

Ще одним важливим нововведенням є програмне забезпечення, яке клієнти можуть використовувати вдома або з консультантом у салоні, який допоможе створити об'єкт: вибрати його форму і розмір, вирішити, чи застосовувати ефект плетіння й де, а також переглянути дизайн предмету у режимі реального часу. Отриманий «код» буде завантажений у 3D-принтер.

Цей новий процес не тільки налаштовується, але і володіє потенційними екологічними перевагами: буде простіше відправити цифровий файл до Сполучених Штатів або до Китаю та виготовити основу на місцевому принтері, за цією технологією. Це призведе до скорочення викидів вуглецю шляхом відмови від транспорту.

 

Поділитися: