CONVERSATION ДИВАН

Дизайн Philippe Bouix

W. 448 x H. 78 x D. 320 cm

Диван CONVERSATION дозволяє вам розміщувати та переміщати спинки так, як вам подобається. Він включає різні м'які подушки для сидіння і спинки, які повністю модульні, що дозволяє вам створити ідеально індивідуальну підтримку для сидіння, лежання, читання або спілкування.

Вироблено в Європі

Детальніше

Диван виготовлено з матеріалів, що мають сертифікацію FSC™ Mix.

Тканина Nuage (31% віскози, 25% бавовни, 21% акрилу, 11% вовни, 7% льону, 5% поліестеру). Каркас з масиву ялини, соснової фанери, пінополіуретану щільністю 35-40 кг/м³. Сидіння з пінополіуретану 35 кг/м³, латексу і поліефірних волокон. Набір стьобаних подушок спинки з пінополіуретану 35 кг/м³, латексного ватину і поліефірних волокон, можна вільно розміщувати на дивані. Підвіска з перехрещених еластичних ременів. Основа з масиву бука покрита лаком кольору венге.

Інші версії доступні в каталозі:

Два 1-місні пуфи 1/2 (Д.135 x В.38 x П.110 см)
Два 2-місні пуфи (Д.160 x В.38 x П.110 см)
Один 4-місний пуф (Д.258 x В.38 x П.110 см)
5 окремих спинок (L.82 x H.40 x P.52 см)

 

Сховати

Добавить в избранное
Добавить в избранное
  • Зв'язатися з нами: WhatsAppViberTelegramEmail

Дизайн

Philippe Bouix

Philippe Bouix розробив кілька видатних диванів для Roche Bobois. Його підхід виходить за рамки концепції простого пошуку диванів, які забезпечують надзвичайний комфорт з фізичної точки зору. Він також прагне забезпечити те, що він називає «візуальним комфортом», іншими словами, естетичну гармонію та баланс пропорцій, які роблять його дивани приємними як дивитися, так і сидіти.