BUBBLE 2 ДИВАН

Дизайн Sacha Lakic

W. 248 x H. 80 x D. 132 cm

Створений Sacha Lakic, дизайнером, захопленим передовими технологіями, Bubble висловлює баланс між інноваціями, функціональністю та емоціями. Натхненний природними та мінеральними формами та повністю ручної роботи, його дизайн зажадав розробки спеціальних еластичних тканин, які ідеально підходять його округлим формам. Завдяки своєму унікальному стилю диван Bubble у прямій чи округлій версії є знаковою моделлю у колекції Roche Bobois.

Вироблено в Європі

Детальніше

Диван виготовлений з матеріалів, що мають сертифікацію FSC™ Mix.

Оббивка з тканини. Повністю прошита. Пінополіуретан з подвійною щільністю 35-22 кг/м³ для сидіння і 35-22 кг/м³ для спинки. Каркас з масиву ялини, соснової фанери і панелей з ДСП. Підвіска з перехрещених еластичних ременів.

Інші версії доступні в каталозі:

Вигнутий 5-місний диван - Ш. 295 x В. 80 x Г. 137 см
Вигнутий 3-4-місний диван - Ш. 248 x В. 80 x Г. 129 см
Вигнутий 2,5-місний диван - Ш. 198 x В. 80 x Г. 123 см
Великий вигнутий пуф - Ш. 192 x В. 37 x Г. 90 см
Великий пуф - Ш. 150 x В. 36 x Г. 82 см

 

Сховати

Добавить в избранное
Добавить в избранное
  • Зв'язатися з нами: WhatsAppViberTelegramEmail

Дизайн

Sacha Lakic

Дизайнер Sacha Lakic пристрасно любить передові технології, які він застосовував у амбітних проектах футуристичних автомобілів та мотоциклів. Кожен із його дизайнів демонструє гнучкі, але динамічні форми – його візитна картка. Для Roche Bobois він створює крісла та дивани, меблі з плавними, гладкими лініями, які поєднуються зі строгістю та чуттєвістю, логікою та пристрастю.

Диван Bubble, розроблений Sacha Lakic, завдяки своїм унікальним формам та стилю, сьогодні є культовим предметом у колекціях Roche Bobois.