ENVERGURE ДИВАН

Дизайн Philippe Bouix

W. 300 x H. 82 x D. 101 cm

Низький силует дивана Envergure, що ширяє, з його вишуканими медовими і коричневими тонами спочиває на дерев'яній платформі кольору каштана. Його тонка, гладка шкіра та чисті лінії додають йому елегантності та роблять його вишуканим та привабливим диваном.

Вироблено в Європі

Детальніше

Диван виготовлений із матеріалів, що мають сертифікацію FSC™ Mix.

Оббивка із цільної шкіри Globe (товщина 2-2,2 мм), телячої шкіри, пігментована обробка. Подушки сидіння з двошарової поліуретанової піни 35-18 кг/м3 та поліефірних волокон. Подушки спинки з поліуретанової піни 25 кг/м3 та поліефірних волокон. Карккас з металу, масиву ялини та фанери з тополі. Підвіска із перехрещених еластичних ременів. Основа з масиву буку покрита лаком темно-горіхового кольору (доступні інші варіанти обробки). Основа із металу з лаковим покриттям чорного кольору (доступні інші варіанти обробки). Є в інших розмірах. Додаткові декоративні подушки.

Інші версії доступні в каталозі:

4-місний диван - Ш. 275 x Ст. 82 x Р. 103 см
3/4-місний диван - Ш. 255 x В. 82 x Р. 103 см
Великий 3-місний диван - Ш. 240 x В. 82 x Р. 103 см
3-місний диван - Ш. 215 x В. 82 x Р. 103 см

Сховати

Добавить в избранное
Добавить в избранное
  • Зв'язатися з нами: WhatsAppViberTelegramEmail

Дизайн

Philippe Bouix

Philippe Bouix розробив кілька видатних диванів для Roche Bobois. Його підхід виходить за рамки концепції простого пошуку диванів, які забезпечують надзвичайний комфорт з фізичної точки зору. Він також прагне забезпечити те, що він називає «візуальним комфортом», іншими словами, естетичну гармонію та баланс пропорцій, які роблять його дивани приємними як дивитися, так і сидіти.