CHISTERA КРІСЛО ОФІСНЕ

Дизайн Marcello Ziliani

W. 60 x H. 81 x D. 53 cm

Дизайнер Marcello Ziliani втілив у Chistera ідею різноманіття, створюючи серію варіацій, кожна з яких має витончений литий алюмінієвий корпус з полірованою або лакованою обробкою. Колекція включає стілець і крісло-міст, доступні з ніжками із цільного бука або з центральною основою з литого алюмінію. Сидіння може бути покрите лаком або доповнене формованою накладкою для ще більшого комфорту. Практична форма, досконалість виконання з алюмінію та можливість вторинної переробки роблять Chistera ідеальним рішенням для будь-якого інтер'єру.

Вироблено в Європі

Детальніше

Офісне крісло з корпусом з литого алюмінію. Корпус із зернистим лаковим покриттям або глянцевим полірованим покриттям. Алюмінієві або дерев'яні ніжки доступні в різних кольорах або плямах.
Версія з ніжками з мореного дерева: доступно багато морилок.
Версія з ніжками з лакованого дерева: доступно багато кольорів.

Додаткова подушка "PAD" з технологічної тканини, схожої на шкіру, доступна багато кольорів.

Корпус зі сплавленого алюмінію з лакованим покриттям і ніжки з фарбованого масиву бука.

Інші версії доступні в каталозі:

Крісло Chistera - Ш. 46 x В. 81 x Г. 53 см

Сховати

від 970
Добавить в избранное
Добавить в избранное
  • Зв'язатися з нами: WhatsAppViberTelegramEmail

Дизайн

Marcello Ziliani

Здобувши освіту архітектора в Мілані, Marcello Ziliani працює над широким спектром проектів дизайну, включаючи меблі, освітлення та аксесуари для декорацій та виставкового дизайну. Він насолоджується викликом кожного нового завдання, знаючи, що хоч би яким неможливим воно здавалося на початку, «після довгих розмахувань руками в довгостроковій перспективі, зрештою ви завжди злітаєте».