NIXON КРІСЛО ОФІСНЕ

Дизайн Antoine Fritsch & Vivien Durisotti

W. 65 x H. 120 x D. 68 cm

Хто б міг уявити, що офісне крісло може бути справжнім витвором мистецтва? Крісло Nixon, прикрашене вишуканою горіховою фанерою, вражає своїм витонченим дизайном. Його спинка, що злегка розширюється біля основи, витончено стягнута і плавно переходить у підлокітники, виконані з цільного горіха з чуттєвими, ергономічними вигинами. Це крісло не просто функціональне, воно додає нотку елегантності та гармонії у ваш інтер'єр, стаючи ідеальним доповненням до інших чудових елементів вашого будинку.

Вироблено в Європі

Детальніше

Офісне крісло на роликах, що обертається і відкидається, з регульованим підголівником. Складається з двох багатошарових оболонок з 3D горіхового шпону, оббитих шкірою або тканиною. Підлокітники із масиву горіха. Регульоване сидіння заввишки від 120 см до 128 см.

Сховати

від 5 107
Добавить в избранное
Добавить в избранное
  • Зв'язатися з нами: WhatsAppViberTelegramEmail

Дизайн

Antoine Fritsch & Vivien Durisotti

Antoine Fritsch and Vivien Durisotti постійно шукають гармонію між людьми та довкіллям. До кожного проекту вони підходять із глобальним баченням, яке враховує потреби користувача. Щирість їхньої співпраці додає поетичну чарівність і глибину їхнім витворам. Затяті прихильники позитивного дизайну, їх цес заснований на заохоченні більшої взаємодії між людьми. Antoine Fritsch and Vivien Durisotti мають здатність вводити нововведення, дивувати і радувати тих, хто стикається з їх дизайном.