Інтерв'ю з Jiang Qiong Er

Roche Bobois представляє колекцію Bamboo Mood, створену у співпраці з китайським дизайнером Jiang Qiong Er.

У цій колекції дизайнер хотіла відтворити бамбук, потужний символ китайської культури. Рослина уособлює ключові цінності цілісності, стійкості, простоти та гармонії.
Jiang Qiong Er переосмислює ці цінності з поетичним відтінком, додаючи штрихи, які часто вигадливі, але незмінно елегантні. Колекція складається з дивана, ширми, консолі та коктейльних столиків, а також килимів та кераміки.

Jiang Qiong Er: «Бамбук завжди захоплював мене. Елегантний, витривалий, плинний і мирний, він протистоїть сильним вітрам зухвалістю та грою. Бамбук гнеться, але не ламається. Він шепоче, тремтить, фільтрує світло і грає тінню. Позачасовий. Він може здатися крихким, але він служить риштуванням для найвищих хмарочосів світу. Я створила цю нову колекцію Bamboo Mood як запрошення до подорожі; невичерпне джерело натхнення, поезії та мрій».

Eric Amourdedieu, виконавчий директор групи Roche Bobois: «Дизайн Roche Bobois ґрунтується на цінностях і спадщині нашого бренду, а також відображає багатьох творчих людей, яких ми зустрічаємо та з якими співпрацюємо. Серед іншого, французьке Art de Vivre завжди втілювало це мистецтво відкриттів і спілкування. Наше партнерство з Jiang Qiong Er, сучасним дизайнером, який використовує величезний репертуар китайського мистецтва та культури, знаменує собою початок виняткової людської та творчої пригоди.”

Поділитися: