ПРЕМІЯ WSJ INNOVATOR AWARDS, НЬЮ-ЙОРК

Будучи давнім прихильником і партнером висхідних дизайнерів та художників, Roche Bobois має честь дебютувати в єдиній співпраці з художницею за текстилем Qualeasha Wood над дизайном нестандартного дивана BUBBLE, вперше представленого на цій виставці WSJ. року. Нагороди Magazine Innovator Awards у Музеї сучасного мистецтва (MoMA) у середу, 2 листопада.

Робота під назвою «Сидіння біля вікна» (але ви можете сісти поруч зі мною) спрямована на те, щоб вийти за рамки традиційних оповідань, щоб запропонувати нові перспективи перегляду культових та інноваційних дизайнів. Переосмислений Qualeasha Wood диван BUBBLE, один з давніх культових предметів Roche Bobois, розроблений Sacha Lakic, витканий з жакардової тканини, пряжі з альпаки, бавовняної пряжі, пряжі з еко-бавовни та кристалічних стразів.

Qualeasha Wood — художниця текстилю, чиї роботи відображають реалії чорношкірого жіночого втілення, які існують і можуть існувати. Вона розмірковує про такі ідеї, як тіло, самовираження та технології у своїй практиці, всі теми, виражені в цьому творі. Художниця з текстилю Qualeasha Wood нещодавно виставляла свої роботи в Metropolitan Museum of Art, Louis 200, а також на майбутній виставці в MoMA PS1.

Спільно із WSJ. у понеділок, 7 листопада, на церемонії нагородження Innovators Awards компанія Roche Bobois проведе ексклюзивний захід у своєму флагманському виставковому залі на Медісон-авеню, на якому відбудеться дискусія між Qualeasha Wood та WSJ. редактор журналу Sarah Medford.

 

Фото: @mirrastudio

Поділитися: