УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ROCHE BOBOIS У МІЛАНІ

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ROCHE BOBOIS У МИЛАНІ

ЗА ВИПАДКОМ MILAN DESIGN WEEK 2022

Присутня в Мілані протягом багатьох років компанія Roche Bobois вирішила переїхати до виняткового виставкового залу в самому серці дизайнерського району міста, де розташовані всі італійські та міжнародні бренди високоякісних меблів. Архітектура інтер'єру цього двоповерхового приміщення площею 1600 м2 була розроблена дизайнерським бюро Roche Bobois. Він був спеціально розроблений для демонстрації концепції, колекцій та ноу-хау бренду та включає області, присвячені цифровим інструментам та проектам.

Для простору характерні натуральні матеріали, як мінеральні, так і рослинні: кераміка, дерево, зелені стіни та багато іншого. А також дві сходи, розташовані по обидва боки великих поверхів, із внутрішнім двором.

Щоб відзначити відкриття нової виставкової зали вчасно Milan Design Week, барселонський колектив Wanda створив виняткову сценографію. Колектив раніше розробляв проєкти для великих люксових брендів та установ (Louis Vuitton, Dior та Guggenheim Museum). Дизайнери придумали прекрасний, поетичний декор для цього випадку - біла хмара орігамі, яка поширюється зовні всередину, підкреслюючи два нових ефектних предмети від Roche Bobois: диван Blogger, розроблений Roberto Tapinassi & Maurizio Manzoni, і вражаючі скульптури Polygonia, розроблені Giacomo Garziano.

 

 

Шоурум  Roche Bobois

Via Felice Cavallotti, 14

Milano

 

Поділитися: