ВИСТАВКА У ПАРИЖІ - UNE AUTRE EMPREINTE

ВИСТАВКА У ПАРИЖІ - UNE AUTRE EMPREINTE

ФОТОГРАФІЯ ТА ДИЗАЙН, ДВА ПІДХОДИ ДО ЕКО-ДИЗАЙНУ

Roche Bobois пишається тим, що є партнером премії "Une autre empreinte" ("Ще один слід"), заснованої фотолабораторією Dahinden з метою сприяння збереженню довкілля та навколишнього середовища за допомогою художніх засобів. У виставковому залі Roche Bobois Sébastopol у Парижі представлено добірку фотографій переможця цього першого конкурсу Daesung Lee, які відповідають добірці моделей еко-дизайну.

Корейський фотограф із Парижа Daesung Lee – фотограф-документаліст, чиї роботи присвячені проблемам довкілля та глобалізації. У своїй серії Sur le rivage d'une île qui disparaît (На березі острова, що зникає), в даний час виставленої у виставковій залі, він фотографував жителів острова Горамара (у Бенгальській затоці, Індія), які стали безпосередніми жертвами глобальне потепління, яке призвело до підвищення рівня моря, що призвело до зникнення 80% їхньої суші. Daesung Lee сфотографував жителів острова на ділянках землі, що залишилися. Він прагне розповісти їхню історію через свої образи.

Компанія «Roche Bobois» протягом останніх 15 років сприяє підвищенню поінформованості про свій вплив та активний моніторинг впливу своєї продукції на навколишнє середовище. Еко-дизайн є невід'ємною частиною цих двох концепцій: продукт є творчим і якісним лише в тому випадку, якщо він дбайливо ставиться до навколишнього середовища у широкому розумінні та до навколишнього середовища наших клієнтів, зокрема.

Прагнучи запропонувати своїм клієнтам більш екологічно чисті продукти, компанія «Roche Bobois» поставила перед собою завдання: до 2025 року всі нові продукти матимуть екологічний дизайн, а всі продукти на основі деревини будуть сертифіковані PEFC та/або FSC (сертифікація стандартів експлуатації лісів, що стійко керуються). ).

Моделі, представлені на цій виставці, є одними із найефективніших моделей екодизайну за рейтинговою шкалою Eco8. Eco8 – це екологічно чистий інструмент бренду, розроблений у співпраці з технологічним інститутом FCBA (Інститут сертифікації деревини). Eco8 заснований на 8 критеріях, згрупованих у 4 групи. Ці критерії дають загальний бал із 4, щоб оцінити екологічний дизайн продукту, а також його точки для покращення.

 

Відкрийте для себе віртуальне відвідування виставки https://my.matterport.com/show/?m=qtxbCN7b9sL

Поділитися: