ГОТЕЛЬ QUINZERIE, ПАРИЖ

Розвиваючи успішну реконструкцію паризького готелю Louvre Montana, Roche Bobois Contract Paris представляє нову співпрацю з архітектором Philippe Maidenberg: меблювання та декорування 65 номерів готелю Quinzerie, розташованого за адресою 40 rue de la Convention у 15-му окрузі Парижа.
Для цього проєкту на замовлення було виготовлено кілька предметів меблів: узголів’я ліжка, шафи з масиву дуба, письмові столи зі сплаву дуба та латуні, металеві тумбочки зі шкіряною оббивкою та мідно-дзеркальні туалетні столики.
Архітектор запропонував дві сильні концепції: перша виражається в поєднанні світлих дерев’яних тонів із взаємодією дзеркал і латунних деталей на узголів’ї ліжка та туалетному столику.
Друга концепція містить стриману, елегантну естетику. Узголів’я ліжка привертає погляд, як картина, завдяки панелям із сірого дуба, які чергуються між горизонтальними та вертикальними лініями.
Цей чудовий, але складний проєкт вимагав місяців ретельної роботи для вдосконалення дизайну, зв’язку з виробничими студіями, керування виробництвом і логістикою, а також спілкування з різними зацікавленими сторонами. Результат справді підкреслює креативність архітектора та унікальний досвід команд, які працюють у Roche Bobois Contract Paris.

Поділитися: