КОЛЕКЦІЯ ВЕСНА-ЛІТО 2023 ПЕРЕГЛЯД ДНЯ ПРЕСИ В ПАРИЖІ

Компанія Roche Bobois організувала прес презентацію, присвячену нашій колекції весна-літо 2023. Майже 100 журналістів як з Франції, так і з інших країн були запрошені, щоб ознайомитися з добіркою нових речей, представлених з індивідуальним декором у виставковому залі площею 600 м², розташованому на rue d'Uzès, поблизу Grands Boulevards in Paris.
На зустрічі були представлені письмовий стіл і сервант REMINISCENCE, потім диван A PROPOS і обідній стіл RIO IPANEMA, які створили щедрий дует вітальні-їдальні, створений для любителів сучасного мистецтва.
Скляні вироби присутні в цьому сезоні, як можна побачити в обідньому столі IROISE, коктейльних столах DRUMMER і колекції CHECKER. Мармур також часто зустрічається в цій новій колекції з обіднім столом SERPENTINE і його стільницею Verde Levanto, а також коктейльними столиками DOLOMIE.
Ця колекція також представила дві книжкові шафи, CLIFFHANGER і KETCH, які супроводжувалися письмовим столом AGAPE для ідеальної офісної обстановки.
Колекція Outdoor включала диван TEMPS CALME, оббитий тканиною Méridien, а також 2 шезлонги, які були представлені на тлі заходу сонця.
Нарешті, дивани SENSE і CADENCE підкреслили простір на нижньому поверсі, представлений у поп дизайні та гармонійно з екстравагантністю ліжка Montgolfière та всіма новинками з колекції Globe-Trotter.

Поділитися: